BitcoinCoinKolay ÖzelGenelNasıl

4 Muhteşem Kripto Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

3.4
(11)

Kripto para kazandıran mobil uygulamalar ile pek çok kişi yüklü miktarlarda paralar kazanıyor. Kripto para kazandıran mobil uygulamaların çoğu farklı yöntemler ile kazanç sağlamaktadır. Kimi uygulamalar reklam izledikçe kimi uygulamalar ise insanlar arkadaşlarını davet ettikçe kullanıcılarına belli miktarda kripto para kazandırıyor.

Kripto Para Kazandıran Mobil Uygulamalar Listemiz

Kripto Para Kazandıran Mobil Uygulamalar Listemiz

Çeşitli kazanç yöntemleri sunan bu mobil uygulamaların bazılar arka planda çalışarak size kripto para kazancı sağlayabiliyor. Hatta sadece referans linkini çevrenize dağıtmanız, sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız bile kripto para kazanmak için yeterli olabiliyor. Peki, 4 muhteşem kripto para kazandıran mobil uygulamalar hangileri merak ediyor musunuz?

Socios

1.Para Kazandıran Mobil Uygulamalar Arasında Socios

Başta kripto paralar ile uğraşan kişiler olmak üzere pek çok kişi Socios ismini daha önce duymuştur. kripto para kazandıran mobil uygulamalar arasında Socios para yatırmadan para kazanma imkanı tanıyor. Üstelik Socios, Chiliz borsasının bir alt uygulaması. Chiliz piyasada CHZ adında çok güçlü bir kripto para barındırıyor. Socios içerisinde Barcelona, Galatasaray, Juventus ya da farklı e spor takımlarının kripto paraları mevcut. Ayrıca Socios içerisinde kredi kartı ile kripto para almak da mümkün.

Fakat uygulamanın bu kadar tercih edilmesini sebebi bu değil. Günlük belli saatlerde kullanıcılar ücretsiz Kripto Avına çıkıyor. Bu av sırasında ise piyasa değeri 40 dolara varan takım tokenlerini yakalayabiliyor. Biraz şans işi olsa da uygulamayı kullanan neredeyse herkes belli bir süre sonra kazanmaya başlamış. Son derece güvenilir olan uygulamada kazandığınız tokenleri satarak kripto para olarak çekmeniz mümkün.

Freebitcoin

2.Freebitco.in İle Saat Başı Bitcoin Kazanın!

FreeBitco.in uygulaması da para kazandıran mobil uygulamalar arasında öne çıkanlardan biri. İlk başlarda sadece web sitesi üzerinden hizmet veren firma daha sonra mobil uygulamalar arasında da yer aldı. Üstelik bu uygulamada saat başı sadece çark çevirerek para kazanmanız mümkün. 1 – 10000 arası gelen her değer için bir Bitcoin ödülü var. Yani kimse eli boş dönmüyor. Ayrıca 200 dolara kadar çıkabilen ödüller mevcut. Kullanıcılar her saat başı bu şansı elde ediyor ve istedikleri takdirde kazandıkları Bitcoinleri iddia sisteminde arttırabiliyor.

Tfb Blackstar

3. TFB BlackStar İle TFBX Coin Kazanın

Her geçen gün kripto para kazandıran mobil uygulamalar artmaya devam ediyor. TFBX kripto parası da kendi uygulaması ile piyasada kendi kriptosunu dağıtıyor. Para kazandıran mobil uygulamalar arasında olan TFBX BlackStar içerisinde para kazanmak çok kolay. Reklam izleyerek, etkinliklere katılarak ya da anketlere katılarak uygulamadan TFBX kazanmak mümkün. Ayrıca uygulama içerisinde Tetris ya da 2048 oynayarak da kullanıcılar para kazanabiliyor. Kazanılan paralar ise anlaşmalı kripto borsalarından çekiliyor.

Money Whale

4. Money Whale İle Kripto Para Kazanın

Whale yani balina kelimesi kripto para piyasasında çokça geçen bir kelimedir. Money Whale uygulaması da bundan yola çıkarak isim almış. Uygulama içerisinde kripto para kazanmak için reklam izlemek ve aynı türden hayvanları birleştirmek gerekiyor. En güvenilir ve en iyi kripto para uygulamaları arasında olan Money Whale oynadıkça kazanılan parayı arttırıyor.

 

Nedir?Kimdir?Nasıl? ve Ne Oldu? haberine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Değerlendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı 3.4 / 5. Oy sayısı: 11

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun.

Bu gönderiyi faydalı bulduğunuz için...

Bizi sosyal medyada takip edin!

----

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu