BitcoinAnaliz

Bitcoin Son Dakika: BTC 65 Bin Dolara Doğru Koşuyor!

2.3
(3)

Bitcoin son dakika verilerine göre 63.431$ bandında seyrediyor ve son 24 saatte %1.87 oranında artış gösterdi. 2 gün önce ATH rekorunu tazeleyen BTC 66.930 dolar bandına kadar ulaşmıştı. Bu seviyelerden bir miktar gerileyen lider kripto para, şu anda 63.846 doları aşmaya çalışıyor. Bu alan aynı zamanda ATH değerine varmadan önceki ilk direnç alanı olmakta.

Uzmanlara göre BTC kış aylarında gelebilecek bir boğa rallisine hazırlanıyordu zaten. Bugünlerde meydana gelen ani yükselişler, boğa rallisine ışık tutuyor. Kripto para analistlerinden Will Clemente’ye göre BTC 65 bin dolara doğru tekrar hareket edebilir. Özellikle balinaların BTC’yi ciddi oranda desteklediğini bildiren Clemente, ticaretin içinde kurumsalların varlığının artmasına da dikkat çekiyor. Peki, ilerleyen günlerde tekrar BTC yükselir mi? Popüler analiz sistemleri ve uzman analistler olası fiyat tahminlerini açıklıyor.

Bitcoin Son Dakika Yorumlar: BTC Tekrar 66 Bini Görebilir mi?

Bitcoin Son Dakika Yorumlar

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67.000 dolara ulaştı. Uzmanlara göre boğalar 60.700/500’de ikinci destekte daha iyisini yapmalı. Öte yandan uzun mumların 60.000’in altında durmaya ihtiyacı var gibi görünüyor. Burada meydana gelebilecek bir kırılma ise 58.000 dolara kadar düşüşü hedefleyecektir. Bu durum, boğalar için son savunma seviyesidir. Hafta sonu boyunca burada bir kırılma, daha uzun vadeli bir satış sinyalini verebilir.

Btc Tekrar 66 Bini Görebilir Mi

Analistlere göre Bitcoin son dakika analiz verileri yatay seyre yönelik sinyaller veriyor. Lider kripto para şu anda 63.448 dolarda seyrediyor. BTC’nin ilk aşması gereken seviye şu an için 63.846 dolardır. Bu alanın aşılmasıyla fiyat 66.098 dolara tırmanabilir. Bu alanın kırılmasıyla da 67 dolar civarını test etmesi muhtemeldir. Şimdilik güçlü destek alanı olarak 60.000$ belirtilmektedir.

Bitcoin (BTC) Önce 63 Bin Doları Aşmalı

Kripto para yatırımcıların merak ettiği bir diğer konu da ilerleyen günlerde Bitcoin yükselir mi sorusudur. Şu aşamada yorumlarını aktaran uzmanlar, net bir fiyat veremiyor. Şu anki göstergelere göre BTC bir süre yatay harekette seyredebilir. Bu hareketin sürmesiyle, sahneye biraz daha balinanın girmesi, BTC fiyatını güçlendirebilir. Bu da fiyatı yenien bir ralliye itebilir. BTC’nin 60 bin dolar civarına inmesi durumunda bu alanda güç toplaması gerekebilir.

Bitcoin (Btc) Önce 63 Bin Doları Aşmalı

Önümüzdeki hafta içinde 60 bin dolar çevresinin görülme ihtimali düşünülüyor. Ancak bu alanda bir güç toplaması durumunda ilk hedefi 63 bin dolar olacaktır. Bu alanın alınmasıyla yükseliş hareketi başlayacaktır. Önümüzdeki haftalar için Bitcoin haberleri ve son dakika gelişmeleri için CoinKolay.com’u takip etmeye devam edebilirsiniz.

Ethereum Analiz: ETH 4.366 Doları Aşabilecek mi?

Uzman analistlerden Will Clemente’ye göre ETH Bitcoin’in ardından oldukça güçlü bir şekilde ilerliyor. Öyle ki son 24 saat içerisinde ATH rekorunu tazeleyen ETH, Mayıs 2021’de gördüğü son yüksek seviye olan 4.168 doları aşarak 21 Ekim 2021’de 4.366 dolara yerleşti. Lider altocin şu anda 4.151 dolar çevresinde işlem görüyor ve son 24 saatte %0.67 oranında düşüş kaydetti.

Will Clemente’ye göre Ethereum geleceği açısından 5 bin doların bu yıl içinde açılması, muazzam seviyelerin kapılarını açabilir. 2021 yılının bitmesine neredeyse 2 buçuk ay var ve analiste göre ETH en azından 5 bini aşamasa dahi çevresini zorlayacaktır.

ETH/USD Teknik Analiz

Eth-Usd Teknik Analiz

Ethereum yorum 2021 verilerine göre ETH oldukça kritik bir alanda bulunuyor. ETH 3.639 dolarda yatay bir direnç seviyesi veya boyun çizgisi oluşturacak şekilde seyrediyor. Bu direncin üzerinde kesin bir kapanış, bir yükselişi meydana getirebilir ve sağ omuzun tepe noktası ile başın en alçak noktası arasındaki mesafe ölçülerek belirlenen %25’lik bir yükseliş meydana gelebilecektir. Bunu da kırılma noktasına eklediğimizde, 4.550 dolara ilk hedefini koymuş olacaktır.

Bahsi geçen senaryonun olmaması durumunda ise sırasıyla şu destek alanları takip edilmelidir: 3945$, 3836$, 3626$. Bu alanların aşılmasıyla ise takip edilecek direnç alanları sırasıyla şu şekildedir: 4264$, 4474$, 4583$.

Shiba Coin Analiz: DOGE Yatırımcıları Shiba Inu Alıyor!

Son dönemin popüler meme token’ı Shiba Inu, beklenmedik derecede ilgi görüyor. Sosyal yatırım uygulaması Public.com, kripto erişimi olan üyeler için SHIB’yi listelemeye başladı. Platform henüz kripto cüzdanlarını piyasaya sürmedi.

Bununla birlikte Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Novadax da SHIB’yi fiat-kripto pazarına ekledi. SHIB’deki tüm staking ve likidite madenciliği stabilcoin ödülleri artık BONE aracılığıyla dağıtılacak ve Shiba Inu sahiplerine ödül talep etmek için Ethereum’da ödenen gaz ücretlerinden tasarruf sağlayacak.

Tüm bunlara ek olarak, Shibarium ve Shiboshi oyunlarının geliştirilmesi devam etmektedir. Lansmanının birkaç ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Tüm bu olumlu Shiba coin haberleri ışığında, Dogecoin yatırımcıları ellerindeki DOGE’yi satıyor ve Shiba alıyor! Uzmanlar önümüzdeki günler için Shiba coin fiyatını yorumluyor.

Shiba Inu (SHIB) Coin Teknik Analiz

Shiba Inu (Shib) Coin Teknik Analiz

Shiba yazının hazırlandığı sırada 0.000027$ civarında seyrediyor. 4 saatlik mum grafiğinde belirtilmiş olan daralan üçgen oluşumu, yukarı yönlü bir kırılmın gelmesi durumunda 0.000029 dolara işaret ediyor. Ancak üçgenin aşağı yönlü kırılması durumunda 0.000026 dolar çevresini ve hatta daha altını görebiliriz.

Shib-Tetherus

Kripto para analisti @army_shiba ise Shiba’nın önümüzdeki günlerde 0.00004161 dolara ulaşacağını düşünmekte. Yine de yatırımcıların tüm bu işlemlerde stoplu gitmeleri ve destek direnç alanları ile birlikte piyasa trendlerini de yakından takip etmelerinde fayda vardır.

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Değerlendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı 2.3 / 5. Oy sayısı: 3

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun.

Bu gönderiyi faydalı bulduğunuz için...

Bizi sosyal medyada takip edin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu